jan 22 2018

Mikael ”Ville ” Vilhjálmsson, ny tränare hos oss i Trollbäckens TK. 

Ville kommer för och främst att ta hand om vår tennisskola och ta fram våra nya framtidsstjärnor och göra så alla får en rolig och bra upplevese här alla spelare här i TTK

 ”Det ska bli fantastiskt kul och spännande att få jobba i en av Sveriges finaste tennisklubbar,  Trollbäckens TK. Som junior blev jag väldigt medveten om Trollbäckens TK eftersom ett antal Sverige 1:or  i samma åldersspann som jag  fanns i Trollbäckens TK. ”

Ville är tennisuppfostrad i Karlstad. Vid 18års ålder stod han vid ett vägskäl. Antingen stanna kvar i Karlstad och läsa klart ekonomistudierna eller collegetennis i USA, valet blev collegetennis i USA och att samtidigt studera ekonomi på Universitetet.  Två flugor i en smäll. Som lagkapten ledde Ville sitt lag till 3:e plats i ligan. 

”Collegetennis är en smältdegel dit många duktiga juniorer söker sig. I vår liga återfanns bl.a en top 15 på juniorvärldsrankingen samt USA-ettan. Ur tennis och personligt perspektiv så kändes det som att jag hade gjort ett bra val”

Efter college flyttade Ville hem och jobbade som projektledare och även manager inom telekombranschen. Det fanns inte mycket tid till träning när uppdragen blev så pass stora.

”Tennis är min stora passion och det är så fint att få vara en del av elevernas tennisäventyr. Jag försöker inspirera, men faktum är att eleverna inspirerar mig mycket också.  Jag har med andra ord världens bästa jobb”.

                                                                                                            ville

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!