Trollbäckens Tennisklubb

Trollbäckens Tennisklubb och GDPR

Behandling av personuppgifter
En ny dataskyddsförordning införs i alla EU:s medlemsländer den 25 maj 2018. Den kallas för GDPR och ersätter den tidigare PUL-lagen. Förordningen innebär en del förändringar för de som behandlar personuppgifter och stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. 


RF:s riktlinjer för idrottsföreningar
Riksidrottsförbundet har infört riktlinjer i en så kallad ”uppförandekod” som beskriver hur idrottsföreningar behandlar personuppgifter. Hela idrottsrörelsen ska följa denna uppförandekod. I grunden gäller dataskyddsförordningen. Länk till Uppförandekoden finns här.

Sammanfattningsvis innebär Uppförandekoden att idrottsföreningar skall se till att idrotten har en säker och lagenlig hantering av de uppgifter som får sparas, att endast de uppgifter som behövs för ändamålet får behandlas, att personuppgifterna ska vara korrekta och uppdaterade samt att de bara sparas så länge som behövs för att uppfylla ändamålet med behandlingen.


Integritetspolicy
TTK:s integritetspolicy beskriver varför vi behandlar personuppgifter och informerar om dina rättigheter. Länk till integritetspolicyn finns här.


Utdrag ur register
Från och med den 25 maj 2018 går det att begära registerutdrag gällande dina personuppgifter som TTK behandlar. För ändamålet avsett formulär finns här och på TTK:s kansli. Din ifyllda och undertecknade begäran mailar du till ansvarig för Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , alternativt lämnar på kansliet eller postar till Trollbäckens Tennisklubb, Siklöjevägen 27, 135 41 Tyresö.

 

Publicering på hemsida och i sociala medier
TTK publicerar bilder och text i syfte att visa upp och marknadsföra föreningens verksamhet. Detta sker på sådant sätt att det inte ska upplevas som kränkande i lagens mening och sker med intresseavvägning. Om något material ändå upplevs som kränkande av den det berör, skall informationen avpubliceras skyndsamt och utan onödigt dröjsmål. Skicka i sådana fall din begäran om avpublicering till ansvarig för Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , eller ta kontakt med någon i föreningens styrelse.


Frågor om TTKs registerhantering
Kontakta ansvarig för Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , eller ta kontakt med någon i föreningens styrelse.

 

.

Trollbäckens Tennisklubb

Till helgen startar vi årets upplaga av vår internationella tävling för juniorer, Husman Hagberg Open.

Detta kommer att beröra kontaktskunder samt verksamheterna på tennissidan.
Kontrakt som blir berörda är redan justerade från höstens faktura.

Lördag 14/11      Kontrakt 17.00 och senare inställda.

Söndag 15/11     Kontrakt från 20.00 och framåt ok för spel, övriga tider inställda.

Måndag 16/11    Kontrakt från 20.00 och framåt ok för spel, övriga tider inställda.

Tisdag 17/11      Kontrakt från 20.00 och framåt ok för spel, övriga tider inställda.

Onsdag 18/11    Kontrakt från 20.00 och framåt ok för spel, övriga tider insällda.

Torsdag 19/11   Kontrakt från 19.00 och framåt ok för spel, övriga tider inställda.

Fredag 20/11    Alla kontraktskunder kan spela, dock kan det blir på annan bana (kolla med receptionen).

Lördag 21/11    Kontrakt 09.00 bana 2 + 3 inställda.
                         Kontrakt 14.00-16.00 bana 2 inställda.
                         Kontrakt 15.00 bana 5 inställt.

Trollbäckens Tennisklubb

Måndagsdriven 2017
5 måndagar/speltillfällen per omgång. Pris 895:-

Start omg 1, 16/1
Start omg 2,  6/3
Start omg 3,  24/4
Start omg 4,  21/8
Start omg 5,  25/9
Start omg 6,  6/11                                                                                                                                                                                                                                           

08.00-09.00, Avancerad/motionsspelare

Begränsat antal platser!

Onsdagsdriven 2017
5 onsdagar/speltillfällen per omgång. Pris 895:-

Start omg 1, 18/1
Start omg 2,  8/3
Start omg 3,  19/4
Start omg 4,  23/8
Start omg 5,  27/9
Start omg 6,  8/11

08.00-09.00 Avancerad
09.00-10.00 Nybörjare/motion
Begränsat antal platser!


Teknikpasset tisdagar

5 tisdagar/speltillfällen per omgång. Pris 895:-

Start omg 1, 7/3
Start omg 2,  25/4
Start omg 3, 

11.00-12.00, Öppen för alla spelnivåer.

 

För anmälan kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Trollbäckens Tennisklubb

Trollbäckens Tennisklubb är en klubb som jobbar med en verksamhetside där alla är välkomna. Klubben har också en tydlig inriktning på elit, där det stora målet är att fostra fram bra elitspelare på nationell och internationell toppnivå. Målet är också att TTK ska ha starka spelare som representerar klubben i elitserien/div 1, både på dam och herrsidan.

Satsningen är indelad i 3 grupper:
-Tävlings och utvecklingsjuniorer
-Herr och damlag
-Proffsspelare 

Med start 1 januari, 2015. har klubben inlett elitträning på dagtid. Träningen riktar sig till klubbens proffsspelare.1-2 tennispass varje dag erbjuds med tränare. Vid sidan om tennisträningen, jobbar spelarna med egna fysprogram. I nuläget ingår följande spelare i elitträningen:

Jakob Adaktusson
Tobias Blomgren
Patrik Brydolf 

Spelare från klubbens herr och damlag samt tävlingsgrupp kommer kontinuerlig bjudas in för gästspel. Kriterier för att få gästspela, är förutom god spelnivå, en proffisg inställning och attityd.

Ett stort tack till de företag/personer som hjälper till och stöttar vår elitträning:

Rapidköp
Sjukgymnast, Johan Ålund 

Trollbäckens Tennisklubb

Att vara förälder i en idrottsförening kan ibland vara lite förvirrande. Trollbäckens Tennisklubb har därför tagit fram en föräldrarguide, som snabbare kan hjälpa er föräldrar att få en ökad kunskap om hur ni på bästa sätt kan stödja ert/era barn i sitt tennisspelande hos oss i Trollbäckens Tennisklubb.

Föräldrarguide

Trollbäckens Tennisklubb

Stegspelet är till för dig som är senior och motionär och som vill spela matcher lite mer tävlingsinriktat. Klubbens stegspel erbjuder dig plats och möjlighet att deltaga och utmana andra deltagare i strävan på uppflyttning i stegen. För deltagande i Stegspelet krävs medlemsskap i Trollbäckens Tennisklubb. Medlemsavgiften är 400:- per kalenderår.

Stegspelet spelas på vardagar mellan 07.00-15.00. Kostnaden är 0:-. Det enda som du betalar för är bankostnaden som kostar 80:-, delat på två spelare.

Under året spelas 2 separata omgångar under perioderna jan-jun samt sept-dec.

Priser delas ut vid färdigspelad omgång i olika kategorier:
?
?

Matchtid, resultat och uppdatering av stegen sköts via klubbens bokningssystem, mycourt. Det innebär att deltagare måste registrera sig som klubbmedlem via bokningssystemet och då gör man det via www.mycourt.se 
Förutom spel i Tyresö sportcenter kan även matcher spelas på våra uteanläggningar när dessa är iordningställda. 

Spelregler:
Man får utmana en spelare 3 steg ovanför sig själv. Vinner man matchen övertar man motståndarens placering medans de andra spelarna flyttar ner en placering. Förlorar man så kvarstår placeringen i stegen som tidigare. Matcherna spelas som 1 timmes matcher, 5 minuter inbollning och 55 minuter matchspel. Är resultatet oavgjort, spelas ett avgörande game. Spelare dömer sin egen spelplan. Vi eftersträvar alltid "Fair play"vilket innebär att tveksamma bollar alltid döms in. Eventuella "sovande" deltagare, som inte spelar ett antar utmaningar, kommer automatiskt att tas bort från stegen, detta för att hålla stegen levande.

Utmanaren står med bollar och officiell boll för Stegspelet är Dunlop Fort  All court. Bollen säljs för ett special pris i klubbens shop.

För anmälan eller ytterligare information, kontakta Per Henricsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Trollbäckens Tennisklubb

310513 wilson bangkok raw 108

Badminton för vuxna erbjuds dig som är intresserad/vill lära dig att spela badminton. Vi riktar oss främst till motionärer och nybörjare som vill få motion samtidigt som vi lär ut grundläggande teknik.
PLATS: Tyresö Sportcenters Badmintonhall.
START:  Vecka 34.
PRIS: 1 träningstillfälle/veckan, 2100:- Varje termin innehåller 15 tränar- ledda tillfällen + 2 icke tränarledda tillfällen. För deltagande i klubb- verksamhet krävs medlemskap. Senioravgift 500:- per kalenderår.
FRÅGOR: Vid eventuella frågor går det bra att kontakta ansvarig ledare, Jens Eriksson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Trollbäckens Tennisklubb

Uppdatera era medlemsuppgifter här


Medlemsuppdatering

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Måste fyllas i.
Namn *
Personnummer * * Ange ditt personnummer i formatet YYMMDD-XXXX
Adress *
Postnummer *
Epost *
Tel *

OBS! Klicka bara en gång på "Skicka" och vänta sedan en stund för att försäkra dig om att din anmälan skickats in.

* Personnummer: ligger till grund för klubbens statliga bidragsansökningar (ex LOK-stöd, Idrottslyftet osv.). Av den anledningen behövs alla tio siffror i personnumret. Detta är beslutat av RF.

Trollbäckens Tennisklubb

Träningen bedrivs i två timmar. Varje vecka finns tränare på plats med fokus/tema på en av grenarna. På den banan med fokus/tränare för veckan bedrivs 1 timmes spel med spelövningar alternativt poängspel för de som önskar.

Eftersom kvällsträningen också är ett bra tillfälle att utmanan någon på "Stegen" går det bra att istället för spelövningar fördela tiden jämnt mellan banorna om 30 minuter vardera.

Tränare är Fredrik Johansson som är anställd som tennistränare i klubben samt har varit tränare för klubbens badmintonskola. Han är aktiv racketlonspelare och har även grundläggande kunskaper inom bordtennis och squash.

Under terminerna är målsättningen att få minst två träningstillfällen med gästtränare specialiserade inom vissa grenar. Dessa tillfällen kommer att markeras med rött under datumen nedan så fort det är fastställt.

 

 

 

27/8 START

 

September                                                                          November

3/9 Tennis                                                                            5/11 Badminton

10/9 Badminton                                                                   12/11 Bordtennis

17/9 Bordtennis                                                                   19/11 Squash

24/9 Squash                                                                        26/11 Tennis

 

Oktober                                                                              December

1/10 Tennis                                                                         3/12 Badminton

8/10 Badminton                                                                   10/12 Bordtennis/Squash (Obs! Ingen tennis pga tävling)

15/10 Bordtennis                                                                 17/12 Matchspel (Ev. ingen tennis pga tävling) SISTA

22/10 Matchspel (inget tema)

29/10 Tennis

 

Trollbäckens Tennisklubb

Trollbäckens TK erbjuder nu en Racketlon-stege!

Alla är välkomna att deltaga oavsett om man är medlem eller inte. Stegen finns i fysisk form på väggen bakom cafeterian men uppdateras även löpande här på hemsidan. Vill man ha med sitt namn (eller ta bort!) mailar ni Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Eftersom det kan vara svårt att boka samtliga banor under kvällar och helger rekommenderas att utamana någon under klubbens tisdagsträningar 20-22. En hel match tar i snitt en timme varför två matcher kan hinnas med för den som inte behöver vila särskilt mycket. För er som har racketlonkort finns även möjlighet till att spela vardagar fram till 15.00 utan avgift (dock ej bokningsbart). För er som inte har racketlonkort men vill utmana någon dagtid då det finns många banor lediga ska jag försöka ta fram ett bra paketpris, tills vidare får ni vända er till receptionen om prisuppgifter.

 

Regler (Stege)

- Man får utmana någon maximalt tre steg ovanför sitt eget namn.

- Utmanaren står för bollar om inte annat överenskommes.

- Om matchen inte spelas under kvällsträning eller under dagtid med racketlonkort står utmanaren för banhyra om inte annat överenskommes.

- Efter tre nekade utmaningar lämnas W.O. (det ska ha varit vid tre separata tillfällen under rimliga speltider, vid dispyt är Fredrik Johansson enhällig domare).

- Resultat ska mailas utan onödigt dröjsmål till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (vinnaren ansvarar för detta).

- Vinnaren flyttas upp så att han/hon hamnar precis ovanför sin motståndare (om det innebär en klättring uppåt i stegen).

Regler (Racketlon)

- Matchen spelas i ordningen bordtennis, badminton, squash & sist tennis om inte annat överenskommes.

- Matchen spelas till 21 poäng i varje set (gren) om inte annat överkommes (11 respektive 15 poäng är godtagbara alternativ).

- Fem minuters inbollning innan ny gren startar (i regel innan annan vila än promenaden mellan banorna).

- Vid spel till 21 görs sidbyte men tillhörande slurk vätska när någon nått 11 poäng.

- Varje set måste vinnas med två poäng utan övre tak om inte annats överenskommes (pga tidsbrist kan avgörande vid 20-20 vara ett förslag, beror på matchens prestigefaktor!)

- Lottning om serv sker innan bordtennisen (innan första grenen vid annan spelordning), den som väljer att börja serva börjar även serva i den tredje grenen/setet.

- Varje spelare servar två poäng vardera, första servpoängen från "jämn"/höger sida och andra från "ojämn"/vänstersida oavsett poängställning.

 

Vid oklararheter vänligen maila (åter igen) Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för feedback så att tillägg/uppdateringar/förtydliganden kan göras. Om akuta tvister på banan uppstår kan man ringa jourhavande domare på 0739 56 08 02 (Fredriks), svarar i mån av tid.

 

RACKETLON-STEGEN

1.   Robert Sahlin

2.   Fredrik Norén

3.   Johan Wiström

4.   Fredrik Johansson

5.   Marcus Sjöberg

6.   Carolina Bigert

7.   Martin Tidell

8.   Steward Campbell

9.   Jiten Chavda

 

 

Färgen indikerar om spelaren vunnit eller förlorat sin senaste match.

Trollbäckens Tennisklubb

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!