Sportcentret

Blackweekend

Under helgen 24-26/11 har vi en superdeal på klubbkläder, 40% rabatt!

Välj med eller utan tryck.       

(100:-/klubbtryck, 50:- namn) 

Passa på, handla Nu!   

klubbklder4                       

klubbklder5

Sportcentret

Black Friday närmar sig och självklart har vi ett riktigt bra erbjudande till er som ni absolut inte får missa. Passa på att ta med familjen/vännerna och spela tillsammans, varmt välkomna!

black friday page 001

Sportcentret

I helgen har vi sportkalas för Rasmus som fyller 9år. Vi ska äta pannkakor, spela fotboll och leka massor av roliga lekar. Är ni också sugna på att boka kalas hos oss? Varmt välkomna att höra av er, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

kalas 1

Sportcentret

Ni har väl inte missat att det på söndag 12/11 är fars dag? Passa på att uppvakta alla pappor lite extra. I vår shop hittar du de perfekta gåvorna, eller varför inte köpa ett presentkort och låta honom välja själv. Presentkorten laddas med valfritt belopp och kan användas både i shopen, cafèt och för övriga aktiviteter.

Välkomna in!

presentkortscollage ram

Sportcentret

Under helgen 4-5/11 har vi kanonpris på banhyra tennis, boka via receptionen och banan kostar endast 195:-/h! (ord pris. 270:-)

Välkomna att boka på telefon, 08-798 75 20.

(erbjudandet gäller endast när du bokar via receptionen/telefon)

tennis baseline pic 0

Sportcentret

Mellan 30/10-5/11 är det uppehåll i tennisverksamheten, badmintonskolan samt bollskolan. Men det finns massor av lediga banor att hyra för tjuvträning, välkomna in i värmen!

hstlov ingen trning3 001 1

Sportcentret

 Vi startar upp höstterminen i centret med ett supererbjudande. Köp ett badminton 10-klippkort och få vårt mest sålda badmintonracket (värde 499:-) på köpet!! 

Välkomna in!

10 kort badminton 2017 page 001 1

Sportcentret

Nu startar höstens bollskola och det finns fortfarande platser kvar, in och anmäl er nu!

bollskola start september 3 page 001 1

Sportcentret

Lördagen den 26/8 och 2/9 stänger vi på Tyresö Sportcenter kl. 18.00.

4

Sportcentret

Se hit alla innebandyspelare! Det finns fortfarande kontraktstider för innebandy kvar, passa på att boka upp en tid inför hösten redan nu. Välkomna! 

innebandy

Vid bokning samt mer info kontakta, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sportcentret

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!