Tennis

Trollbäckens tennisklubb erbjuder seniorer ett trevligt och bra seniortennis spel, vi kör på måndagar och torsdagar mellan 9-11. Du betalar 75:- inkl kaffe och bulle. Mest blir det dubbel men en del singlar spelas också. När klockan blivit 11 så avslutas spelet med dusch och bastu. Efteråt så sitter vi i Cafeterian och tar en kaffe med eftersnack. Är du intresserad, ring 08 - 798 75 20 och prata med Thomas eller skicka ett mail till Thomas Jacobsson
tennisseniorer

Mattcurling

På dagtid vardagar spelas det mattcurling i Multihallen. På måndagar och torsdagar är det SPF som står för arrangemanget. Man spelar en timme, sen är det fika och så blir det ett pass till. Mycket skratt och snack samt lite tävling... En bra kombination av ett socialt, trevligt spel till ett pris som passar alla. Det kostar 45:-/pers. för 2 timmars spel och då bjuder vi på kaffe och bulle i pausen. Är du/ni intresserade? Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 798 75 20. Välkomna!

För ytterliggare information om mattcurling besök Unicurl
curlingseniorer

Gym

Vårt gym är anpassat efter alla åldrar och behov.
Är du nybörjare hjälper vi dig givetvis att komma igång med din träning. Tag då kontakt med Thomas och boka en tid. Ring 08-798 75 20 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

bild 9

Kategori: Sportcentret

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!