img 2757

Denna termin har Bollskolan följande tider: fredagar kl. 16.00- 18.00 samt lördagar 09.30- 13.30. Rangordna gärna önskemål om tider i fältet övrigt på anmälningsblanketten. Vi försöker i största möjliga mån tillgodose era önskemål. För mer information om tider, anmälan, mm - kontakta  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Till vem vänder sig Bollskolan?
Bollskolan riktar sig till både flickor och pojkar i åldern 4-5 år. Barnen bör kunna ta och förstå enklare instruktioner ifrån ledarna. I övrigt behövs inga förkunskaper eller särskild utrustning utan endast ett glatt humör. Under lekfulla och roliga former, får barnen prova på en rad olika bollsporter såsom badminton, innebandy, fotboll, basket, tennis, handboll och volleyboll. Varje lektion har en sport som tema. Hos oss får ditt barn chans att hitta sin absoluta favorit bland bollsporterna. Allt under ledning av kompetent personal. Fokus ligger på att har roligt tillsammans, inte på prestation. Inga tävlingsmoment förekommer.

När är Bollskolan?
Terminerna startar i januari respektive september För närvarande hålls lektionerna på fredageftermiddagar och lördagar. Vi har uppehåll i terminerna för sport-, höst- och påsklov. Information, gruppindelning och faktura kommer via e-post 1-2 veckor innan start.

Vad kostar Bollskolan?
En termin Bollskola kostar 1.195 kr. Priset avser 13 lektionstillfällen á en timme med 3-4 ledare samt ett Knatte- medlemsskap i Trollbäckens tennisklubb. Medlemsskapet ger en hel del förmåner för hela familjen.

Hur många tillfällen omfattar en termin?
En termin omfattar 13 lektionstillfällen á en timme.

img 2813Hur många barn är det i grupperna?
Grupperna innehåller normalt mellan 25 och 30 anmälda barn samt 3-4 ledare. Vissa aktiviteter sker i den stora gruppen och en stor del av verksamheten uppdelat i mindre grupper. För att tillgodose det stora intresset för Bollskolan samt att vi av erfarenhet vet att barnen blir sjuka och att kalas och andra aktiviteter hägrar har vi valt denna storlek på barngrupperna.

Är grupperna åldersindelade?
Nej, grupperna är inte indelade efter ålder utan det är 4 och 5 åringar blandat.

Vad behöver mitt barn ha med sig?
Vattenflaska, inneskor, oömma kläder och ett glatt humör är allt som behövs. Övrigt material håller vi med.

Behöver mitt barn några förkunskaper?
Barnen bör kunna ta och förstå enklare instruktioner ifrån ledarna. I övrigt behövs inga förkunskaper eller särskild utrustning, ett glatt humör och leklust är det enda vi vill se på banan.

Får jag som förälder vara med på planen?
Inledningsvis är det okej att föräldrar är med och stöttar sina barn ute på planen eller sitter på sidan. Annars ser vi gärna att föräldrar tittar på verksamheten från läktarna. Detta för att barnens fokus skall ligga på verksamheten med ledarna som aktoriteter.

Kan jag spela badminton, gymma eller ta en prommenad när mitt barn är på Bollskolan?
Det är helt okej att själv träna när ditt barn är på Bollskolan om du som förälder gör bedömningen att ditt barn klarar av det. Meddela ledarna vart du tar vägen så att de kan hålla ett extra öga på ditt barn.

Vilka tider finns?
Vi har två grupper på fredagar och sex grupper på lördagar. Fredagar kl. 16.00-17.00 alt. 17.00-18.00. Lördagar 09.30- 13.30. 

Kan jag välja tid?
Nej, tyvärr. Det mycket stora intresset för Bollskolan gör att det inte går att välja grupp och tid. Vi försöker dock tillgodose era önskemål så gott det går. Vid anmälan rangordna gärna dina önskemål om tider.  

Går det att byta tid?
I mån av plats i grupperna går det att byta tid under pågående termin. För hjälp med detta, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Byten får inte genomföras av ledare eller receptionspersonal.

Mitt barn kan inte komma på vår tid denna vecka, går det att vara med i en annan grupp?
Tyvärr finns det ingen möjligheten att byta grupp, vid ett tilfälle.

Skall jag meddela om mitt barn inte kan komma?
Nej, du behöver inte meddela om ditt barn inte kommer.

Hur anmäler jag mitt barn? 
Anmälan görs genom att fylla i anmälningsformuläret som du hittar längst ner på sidan. För nya barn görs en intresseanmälan och för återvändande barn görs en återanmälan.

bollskola albinKan mitt barn hoppa in under pågående säsong?
De första veckorna tar vi fortfarande in barn i de grupper där det finns plats. Känn efter du som förälder om du tror att ditt barn klarar av att hoppa in i redan startade grupper. Annars kan du givetvis anmäla ditt barn till kommande termin.

Kan mitt barn testa innan vi betalar?
Då intresset för Bollskolan är mycket stort finns det tyvärr ingen möjlig att testa innan ni väljer att fortsätta. På grund av ledar- lokal- och materialkostnader är anmälan bindande! Ledarna gör allt de kan för att inspirera och peppa även de blyga barnen. Ofta ger det med sig efter något tillfälle då ledare och barn lär känna varandra. Lektionerna är uppbyggda efter samma struktur varje vecka vilket barnen lär sig känna igen och blir trygga med. Om det mot förmodan inte skulle fungera för ert barn skjuts anmälningsavgiften upp till nästföljande termin och vi gör då ett nytt försök.

Kan mitt barn som är 3 år vara med på Bollskolan?
Verksamheten är anpassad för barn i åldrarna 4-5 år. Även om många 3 åringar är fantastiska på att leka med bollar tar vi normalt inte in barn som inte fyller fyra under året. Bollskolan handlar inte bara om bollar utan det är också viktigt att barnen kan förstå och följa enklare instruktioner, stå i led och sitta med i samling.

Kan mitt barn som är 6 år vara med på Bollskolan?
Verksamheten är anpassad för barn i åldrarna 4-5 år. I mån av plats tar vi även in 6 åringar. Men det är då viktigt att du som förälder är medveten om att målgruppen är 4-5 år och att tempot, lekar och övningarna är anpassade där efter.

 

Kategori: Sportcentret

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!